NLGebruiksaanwijzing 2ENUser manual 15FRNotice d'utilisation 28OvenOvenFourZOB462
GrillenVerwarm de lege oven 10 minuten voor. Hoeveelheid GrillenBereidingstijd (minuten) GERECHT Stuks grniveau Temp. (°C) 1e kant 2e kantTournedos 4
• Gebruik voor de metalen oppervlakken een universeelreinigingsmiddel.• Reinig de binnenkant van de oven na elk gebruik. Ver-ontreinigingen laten zich
3 Sluit de ovendeur in deeerste openingsstand(halverwege). Trek hemdaarna naar voren en haalhem uit zijn zitting. Leg dedeur op een stabiele on-dergro
Als u niet zelf het probleem kunt verhelpen, neem dancontact op met uw verkoper of met de serviceafdeling.Deze gegevens zijn nodig om u snel en juist
Aansluiting aan het elektriciteitsnetWaarschuwing! De elektrische installatie maguitsluitend worden uitgevoerd door eengekwalificeerd en deskundig pe
ContentsSafety information _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 15Before first use _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 16Product description _ _ _ _ _ _ _
Warning! Carefully obey the instructions forelectrical connections.Before first useRemove all packaging, both inside and outside theoven, before usin
Product descriptionGeneral overview12 3 4 5 678910111 Control panel2 Temperature indicator3 Temperature control knob4 Display5 Oven function control k
Oven FunctionsOven function ApplicationOFF position The appliance is OFF.Conventional cooking Heats both from the top and bottom element. To bake and
The related function indicator comes on.When the time period ends, the function indicatorflashes and an acoustic signal sounds for 2 minutes.With the
InhoudVeiligheidsinformatie _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2Voor het eerste gebruik _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 3Beschrijving van het product _ _ _ _
Cooking timesCooking times depend on the type of food, its consisten-cy, and volume.Initially, monitor the performance when you cook. Findthe best set
TYPE OF DISHConventional cook-ingFan forced cookingCookingtime [min]NotesLevelTemp[°C]LevelTemp[°C]Victoria sandwich 1 or 2 180 2 170 40-55 Left + rig
MEATTYPE OF DISHConventional cook-ingFan forced cookingCookingtime [min]NotesLevel Temp[°C]LevelTemp[°C]Beef 2 200 2 190 50-70 On oven shelf and deep
GrillingPreheat the empty oven for 10 minutes, beforecooking. Quantity GrillingCooking time in minutes TYPE OF DISH Pieces glevel Temp. (°C) 1st side
• Clean the oven interior after each use. Thus you canremove dirt more easily and it does not burn on.• Clean stubborn dirt with a special oven cleane
3 Close the oven door tothe first opening position(halfway). Then pull for-ward and remove it fromits seat. Place the door ona stable surface protecte
Important! If you do not operate the appliance correctly,the visit from the Service Force Centre or dealer will notbe free of charge, even during the
• Make sure that the rated voltage and type of power onthe rating plate obey the voltage and the power of thelocal power supply.• This appliance is su
SommaireConsignes de sécurité _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 28Avant la première utilisation _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 29Description de l'appareil _ _
• Au moment de l'ouverture de la porte du four, durantla phase de cuisson ou à la fin de cette dernière, faitesattention à la bouffée d'air
• Dit apparaat mag alleen gerepareerd worden door eenerkende servicemonteur. Gebruik alleen originele re-serveonderdelen.• Inbouwapparaten mogen allee
Description de l'appareilVue d'ensemble12 3 4 5 678910111 Bandeau de commande2 Indicateur de température3 Thermostat4 Affichage5 Sélecteur d
Fonctions du fourFonction du four UtilisationPosition ARRÊT L'appareil est à l'ARRÊT.Cuisson traditionnelleLa chaleur est produite tant par
2.Pour régler la fonction Minuteur , Durée ouFin , appuyez sur la touche " + " ou " - ".Le voyant de la fonction correspondant
• Si vous enfournez simultanément deux plaques decuisson, laissez un gradin libre entre les deux.Cuisson de la viande et du poisson• Nous vous conseil
TYPE DE PLATCuisson tradition-nelleCuisson à ventila-tion forcéeTemps decuisson[min]NotesGradinTemp[°C]GradinTemp[°C]Pudding 2 170 2 165 50-60Dans un
TYPE DE PLATCuisson tradition-nelleCuisson à ventila-tion forcéeTemps decuisson[min]NotesGradinTemp[°C]GradinTemp[°C]Lasagnes 2 200 2 200 25-40 Dans u
POISSONTYPE DE PLATCuisson tradition-nelleCuisson à ventila-tion forcéeTemps decuisson[min]NotesGradinTemp[°C]GradinTemp[°C]Truite/daurade 2 190 2 (1
TYPE DE PLATCuisson PizzaTemps de cuisson enminutesREMARQUESNiveau de gradin Temp. °CPizza, petite 1 200 10~20sur le plateau multi-usa-ges ou la grill
1 Dévissez la vis quimaintient l'élément chauf-fant. La première fois, uti-lisez un tournevis.2 Tirez avec précautionl'élément chauffant ver
Eclairage du fourAvertissement Risque de choc électrique !Avant de remplacer l'ampoule du four :• Mettez à l'arrêt le four.• Retirez les fu
Beschrijving van het productAlgemeen overzicht12 3 4 5 678910111 Bedieningspaneel2 Weergave temperatuur3 Temperatuurknop4 Display5 Bedieningsknop voor
InstallationEncastrementAvertissement L'installation de l'appareil ne doitêtre effectuée que par un professionnel qualifié. Sivous ne conta
rupteur à coupure omnipolaire, ayant une distanced'ouverture des contacts d'au moins 3 mm, par ex. uncoupe-circuit automatique, un disjoncte
U kan toebehoren, verbruiksprodukten en onderdelen bestellen via onze webwinkel op:www.zanussi.beVous pouvez commander des accessoires, consommables e
OvenfunctiesOvenfunctie ToepassingUIT-stand Het apparaat staat UIT.Boven- en onder-warmteVerwarmt de oven met zowel het bovenste als het onderste verw
2.Om de tijd in te stellen voor de kookwekker , be-reidingsduur of einde bereiding , gebruikt ude " + " of " - "-toets.Het con
• Om rood vlees van buiten goed gaar en van binnensappig te houden, stelt u de temperatuur in tussen de200 °C-250 °C.• Voor wit vlees, gevogelte en vi
SOORT GERECHTBoven- en onder-warmteHeteluchtBereidings-tijd [min]OpmerkingenNiveauTemp[°C]NiveauTemp[°C]Soesjes 3 190 3 (1 en 3) 180 25-35Op vlakke ba
VLEESSOORT GERECHTBoven- en onder-warmteHeteluchtBereidings-tijd [min]OpmerkingenNiveauTemp[°C]NiveauTemp[°C]Rundvlees 2 200 2 190 50-70 Op ovenrooste
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